Melegburkolat - OneFlor LVT

OneFlor LVT

« Melegburkolat


A parketta és padlóhatású luxus vinyl padlók egy egészen új hangulatot teremthet a lakásban, akár kiegészítőként is funkcionálhatnak.


Speciális technológiák

Anyaguk rugalmasabb, mint a megszokott laminált padlóké, ragasztás nélkül is lerakhatók, így amennyiben cserére szánjuk el magunkat, eltávolításuk roppant egyszerű. Alkalmazhatók akár padlófűtés esetében is, több rétegű összetételük lehetővé teszi akár a jobb hangszigetelést is. 100 % vízálló padlóburkolat. Ellenállóbb a sérülésekkel és karcolásokkal szemben.


Összetett megoldásának köszönhetően lakossági- és üzleti felhasználásra is kiváló, alkalmas szállodák és irodahelyiségek, nagyobb területek burkolására is.


A belga OneFlor márkájú luxus vinyl padlókból több termékcsalád közül választhatnak a vásárlók, többféleképpen variálhatóak a dizájnok.


Eco30 (ragasztós)

Háztartási felhasználásra kifejlesztett ragasztós padló, kis forgalmú kereskedelmi üzletben is használható.

Vastagság: 2,0 mm. Kopóréteg: 0,30 mm


Ecoclik30 (klikkes)

Klikkes rendszerének köszönhetően gyors és egyszerű a lerakása. Háztartási felhasználásra és kiskereskedelmi felhasználásra is alkalmas termék.

Vastagság: 4,0 mm. Kopóréteg: 0,30 mm


Eco55 (ragasztós)

Az ECO55 sokoldalú kivitele és tartóssága nagyszerű választást jelent mind háztartási, mind kereskedelmi belső terekhez.

Vastagság: 2,5 mm. Kopóréteg : 0,55 mm.


Ecoclik55 (klikkes)

Ideális megoldás mind kereskedelmi, mind lakóépültekben. Az úsztatott lerakási technikának köszönhetően nem károsítja a meglévő padlót. Gyors és egyszerű a telepítése.

Vastagság: 5,0 mm. Kopóréteg: 0,55 mm


Solidclik30 (lágy klikkes + gyári alátétes)

A SOLIDE CLICK 30 ideális megoldás az otthoni felújításhoz. A termékben alkalmazott forradalmi merevlemez kiemelkedő méretstabilitást és nagy hőállóságot biztosít, akár 80 ° C-ig. Lehetővé teszi a termék egy meglévő kerámia padlóra történő telepítését. A beépített akusztikus pad hozzájárul a magas hangcsökkentéshez a jobb kényelem érdekében.

Vastagság: 4,5 mm. Kopóréteg: 0,30 mm


Solidclik55 (lágy klikkes+gyári alátétes)

Új LVT generáció. A SOLIDE CLICK 55 háztartási és kereskedelmi területeken használható. Ideális megoldás felújításra. A termékben alkalmazott forradalmi merevlemez kiemelkedő méretstabilitást és nagy hőállóságot biztosít, akár 80 ° C-ig. A beépített akusztikus pad hozzájárul a magas hangcsökkentéshez a jobb kényelem érdekében.

Vastagság: 6,0 mm. Kopóréteg: 0,55 mm


Rigid30 XL (kemény klikkes+gyári alátétes)

A RIGID30 XL háztartási és kereskedelmi területeken használható. Közvetlen lerakás lehetséges kerámia padlóra, a klikkes rendszernek köszönhetően gyors és könnyű a lerakása. Alkalmazható vizes helységekben és padlófűtésre is rakható. A beépített akusztikus pad (21 dB) hozzájárul a magas hangcsökkentéshez. 

Vastagság: 5,0 mm. Kopóréteg: 0,30 mm


Rigid55 (kemény klikkes+gyári alátétes)

A nagy sűrűségű merevlemez-technológia a RIGID55 padlónak kiváló teljesítményt biztosít. A kollekciót nemcsak háztartási használatra tervezték, hanem a nagy forgalmú kereskedelmi környezetekben is helytáll. A merevlemez lehetővé teszi a közvetlen beszerelést a legtöbb meglévő kemény padlóra és az egyenlőtlen aljzatra. Az integrált akusztikus pad 21dB ütési hangcsökkentést kínál. 

Vastagság: 5,0 mm. Kopóréteg: 0,55 mm


Loom+ (modul vinyl padlók)

A LOOM + az Oneflor-Europe szőtt vinyl lapok kollekciója a nagy forgalmú kereskedelmi területeken. Egyesíti a textilpadlók megjelenését és hangulatát, valamint a luxus vinyl lapok előnyeit. Erős, tartós és nagyon könnyen tisztítható. A kollekció 12 dekorból készül: 10 hangulatos és elegáns egyszínű (KNIT), valamint 2 elegáns és dekoratív mintázat, kifinomultabb szövés szerkezettel (ACCENTS).

Vastagság: 3,0 mm. Csempe mérete: 500 x 500 mm


Keresse a mintákat bemutatótermünkben!