MOPA 3D falpanel

MOPA 3D falpanel


A MOPA dekorpanel nagy sűrűségű memória habból készül, melyet magas minőségű műbőr bevonattal látnak el. A panel szerkezeti vázát a bambuszrosttal dúsított memória hab adja, melyben mikrobuborékok találhatóak. A mikrobuborékok biztosítják a termék hang- és hőszigetelő tulajdonságát.

A termék könnyű, rugalmas és felhelyezése is egyszerű. Könnyen vágható, akár tapétavágó késsel is.

Formák

CocoEleganciaEnergiaHexaHoldLVPiramisPrizmaRockSelyemArt Deco AArt Deco BGeomOtkin

Színek

AntracitAranyArany - selyemArany szövetAszfalt szürkeBarnaBézsBronz glitterBronz szövetEzüstEzüst glitterEzüst selyemEzüst szálcsiszoltEzüst szövetFehérFehér glitterFeketeFekete szövetGrézsKrém szövetPalakékPúder rózsaszínSötét pezsgőSötét pezsgő szálcsiszoltTört fehérVilágos pezsgőVilágos türkiz

Víz- és nedvességálló

A bambusz szövet habanyagnak és a minden oldalát tökéletesen bevonó PU bőrbevonatnak köszönhetően a panelek víz és nedvességállóak.

Tűzgátló

A panel tűzgátlási képessége eléri a B katgóriát az EN13501 szabvány, valamint az SGSA minősítése szerint is. Égése kis mennyiségű füstöt képez, ami nem irritáló.

Hangszigetelő

A szokszögű 3D formáknak és a nagysűrűségű belső habnak köszönhetően, a hang az éleken folyamatsan visszaverődve elnyelődik.

Hőszigetelő

A bambuszrosttal dúsított memória habban mikrobuborékok találhatóak, melynek köszönhetően a termék hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik.

Zéró formaldehid tartalmú

Tökéletesen megvalósul az SGS igazolt nulla formaldehid-kibocsátás, így a termék az egészségre nem káros.

Alaktartó

A panel szerkezete nagy ellenállású memória habból áll, ami puha érzetet biztosít. Nem gyűrődik meg, nem deformálódik el, ütésálló.

Könnyen hajlítható

Íves felületnél vagy sarokhoz érve egyes panelek hajlíthatóak.

Egyszerűen beépíthető

A falra közvetlenül - oldószermentes szilikon ragasztóval -, könnyen és gyorsan felhelyezhető.

Könnyen tisztítható

A magas minőségű textilbőr bevonatnak köszönthetően a panelek könnyedén tisztán tarthatóak nedves ruhával vagy porszívóval.

Konnektorok beépítése

A panelek könnyen vághatóak, így a kapcsolókat, konnektorokat és lámpák helyét is könnyen ki lehet alakítani.

Magas kopásállóságú

A panelek a magas minőségű PU bevonatkank köszönhetően jó kopásállóságúak, így alkalmazhatóak olyan helyre is, ahol közvetlenül kontaktus éri őket.

Bármilyen felületre

Nem igényel semmilyen előkészítést, a termék a megfelelő ragasztóval közvetlenül felhelyezhető a műanyagra, betonra, fára, festett vagy tapétázott falra is.