WPC teraszburkolat

WPC teraszburkolat


Bergdeck WPC teraszburakolat rendszer anyaga I. osztályú PVC granulátum és faliszt keverékéből nemesítő adalékok és UV stabilizáló anyagok hozzáadásával készül. Alkalmas teraszburkolat kialakítására, falak burkolására, valamint kerítések készítésére is. Anyagának köszönhetően vízálló, fagyálló és kiválóan ellenáll a napsugárzásnak.


A teraszburkolat felülete lehet natúr és csiszolt kivitelű. Kétféle típusú hornyolással készül, széles és keskeny mintával.


Hossza: 240 cm / szélessége: 15 cm / vastagsága: 25 mm

Antracit

Antracit

Antracit (csiszolt)

Antracit (csiszolt)

Fekete

Fekete

Fekete (csiszolt)

Fekete (csiszolt)

Dió

Dió

Dió (csiszolt)

Dió (csiszolt)

Gesztenye

Gesztenye

Gesztenye (csiszolt)

Gesztenye (csiszolt)

Tartósság

A legmodernebb technológiával készült termék a legjobb stabilizátorokat és nemesitő adalékokat tartalmazza. Ezek színtartóvá, hő- és nedvességállóvá teszik. A deszka nem vetemedik, megtartja eredeti állapotát.

Biztonság

Mezítláb a teraszon, eső után? Tessék csak!
A speciális csúszásgátló felületnek és bordázásnak köszönhetően az elcsúszás veszélye megszűnik. A kitűnően elkészített és barátságos bevonat nem tartalmaz szálkát, ideális gyermekek számára.

Esztétika

Kitűnik a megjelenésével. A kompozit teraszdeszkák kapható elegáns fa és szálcsiszolt kivitelben. A jelleget a kétféle típusú hornyolás - keskeny és széles - adja meg. Az oldalt Önnek kell kiválasztania.

Tisztítás

A kompozit deszkából készült teraszokat könnyen és eredményesen lehet tisztán tartani nagynyomású mosóberendezéssel vagy közönséges keféve. Nem igényel karbantartást és festést sem.

Egyszerű telepítés

A kompozit teraszlapok felszerelése rendkívül egyszerű. A szakemberek által kifejlesztett szerelési rendszernek köszönhetően a teraszok telepítése kellemes foglalatossággá válik.

Teljes rendszer

Párnafák, rögzítő klipszek, rozsamentes acélcsavar készletek a mellékelt csavarhúzó bitekkel egy komplett beépítési rendszert alkotnak. A záró profilok, szegélylécek, végzárók és a takaró lécek a rendszer részét képezik.